Sommige vertaalbureaus staan onder leiding van vertalers, andere van ondernemers die verstand hebben van vertalen. Welke vorm de klant prettig vindt is uiteraard persoonlijk, maar in de praktijk blijkt steeds meer dat de laatste benadering de voorkeur geniet.
Steeds meer klanten geven bij het uitbesteden van hun vertaalwerk de voorkeur aan een vertaalbureau dat wordt geleid door ondernemers met verstand van taal en vertalen. Door mensen die een klantgerichte visie hebben. Al is het maar omdat het voor een klant makkelijker praten is met iemand die begrijpt waar het in het bedrijfsleven écht om gaat.

Vertaalactiviteiten in de moderne zakenwereld

Het is duidelijk dat er verschillende soorten vertaalbureaus zijn. Sommige vertaalbureaus werken alleen online, andere proberen de goedkoopste te zijn en weer andere profileren zich als een gespecialiseerd vertaalbureau, bijvoorbeeld op juridisch of technisch gebied.
Er zijn bureaus die uitsluitend vertalen. En er zijn vertaalbureaus die zich hebben aangepast aan de moderne zakenwereld. Die net iets meer leveren. Die net iets flexibeler zijn. Waar mensen werken die zich net iets beter kunnen inleven in de klant. Die zorgen dat de aangeboden diensten aansluiten op de wensen van de klant.

Vertalen bij een ouderwets, degelijk vertaalbureau kan natuurlijk goed uitpakken, maar steeds meer klanten ontdekken dat het onderbrengen van vertalingen bij zo’n vertaalbureau ook nadelen heeft. Dat vertalen ook anders moet kunnen: zij zijn op zoek naar een vertaalbureau dat net een stapje harder loopt. Een vertaalbureau dat meer gemak biedt, meer flexibiliteit en meer klantgerichtheid. Met mensen die uit ervaring weten hoe belangrijk meedenken is.

De ervaring van USP Translations

Als u voor USP Translations kiest, kiest u voor de ervaring van deskundige ondernemers op vertaalgebied. Professionals die voorheen als klant hebben ondervonden dat vertalen inderdaad anders moet kunnen, om het even in welke taal. Die begrijpen dat vertalen uit meer bestaat dan alleen het één op één overzetten van teksten in andere talen.